2018-01-19

Határidő: 2018.02.18.

Tartalom: A program első részében üzletviteli képzésben részesül az 5 sikeresen pályázó szervezet. Ennek eredményeként a szervezetek üzleti tervet készítenek, és azt prezentálják. A képzésben lehetőleg a vállalkozás döntéshozó szereplőinek kell részt vennie. A legígéretesebb vállalkozások (1-2) pénzügyi forráshoz jutnak. Ezen kívül további szakmai segítséget is kaphatnak a 2018-2019-es évek folyamán.

Olyan programokat keresnek, ahol munkahelyteremtéssel, fenntartható jövedelemszerzési lehetőséggel, a nyílt munkaerő-piacon való elhelyezkedés segítésével, a mélyszegény közösségek életminőségének javításával kívánják javítani a mélyszegénységben élők helyzetét, a profitot pedig társadalmi célokra fordítják. Előnyben részesülnek a növekedési potenciállal rendelkező szervezetek.

Pályázók köre:

  • Civil szervezetek, nonprofit gazdasági társasságok, szociális szövetkezetek, amelyek legalább 2 éves tapasztalattal rendelkeznek mélyszegénységben élő közösségek támogatásában.
  • Ezen kívül olyan nem bejegyzett kezdeményezések, amelyek bizonyíthatóan 2 éve segítenek egy alacsony jövedelmű közösséget, és legalább 3 elkötelezett csapattag dolgozik együtt legalább 2 éve.

Díjazás: Szakmai segítségnyújtás, pénzügyi támogatás (keretösszeg: 10 millió Ft)

Kiíró: Badur Alapítvány, NESsT

Link: http://www.badurfoundation.org/project-details/springboard-programme-2018

« Vissza
Naptár

          Az EFOP 1.4.1-15 Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása című projektet megvalósító szervezetek

          

                         A Gyerekesély projekt korábbi időszakainak megvalósító szervezetei

  

A MÁLTAI GYEREKESÉLY PROGRAMRÓL

A Szeretetszolgálat 2010 őszén kapott felkérést, hogy kapcsolódjon be a térségi Gyerekesély projekteket kiemelt kísérő program munkájába, amelynek az utóbbi években az volt a feladata, hogy támogassa és végigkísérje a 2012-ben pályázó kistérségek projektjeinek előkészítését és megvalósítását. Az MMSZ felelősségi körébe nyolc kistérség tartozott, az ország három régiójából: az Abaúj-Hegyközi, a Bodrogközi, az Encsi (Észak-magyarországi régió); a Fehérgyarmati, a Vásárosnaményi (Észak-alföldi régió); valamint a Barcsi, a Kadarkúti és a Sellyei (Dél-dunántúli régió) s az ezekben található 238 településen kb. 180 ezer ember él, köztük több mint 40 ezer gyermek. 2016-tól 31 járás kísérésébe fogott a Szeretetszolgálat partnereivel, ahol több mint 700 településen mintegy 1 millió lakos él, akik közül csaknem 200 ezer gyerek.

Kistérségi Gyerekesélyek 2015 ©
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Program
Telefonszám: +36 1 391-4750                                  
E-mail: gyerekesely@maltai.hu
Cím: 1125 Bp. Szarvas Gábor út 58-60. 
                                                                A TÁMOP-5.2.1-12/1-2012-0001, Gyerekesély program
                                                   keretében létrejött oldal, melyet az EFOP-1.4.1-15-2016-00001
                                         Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása projekt működtet.  
                        Korábbi honlapunk a https://sites.google.com/site/523help/ oldalon érhető el.