2018-02-22

Határidő: 2018.02.28. 

Tartalom: A program a hajléktalan emberek és segítőik személyes kapcsolatán alapul. Közösen adják be a pályázatot egy konkrét, a hajléktalan ember számára előrelépést jelentő cél érdekében. Ehhez a pályázat anyagi támogatást nyújt, illetve az egyéni esetvitelt tiszteletdíjjal és szakmailag is támogatják. A pénzbeli támogatást adománygyűjtő kampányon keresztül fedezik. További egy fő számára az Alapítvány biztosítja a támogatást.

Támogatható célok (egyéni): igazolható végeredménnyel végezhető képzés; munkaerő-piaci helyzetet javító beruházás; önálló lakhatás segítését célzó projekt. Megélhetési költséget az Alapítvány alapvetően NEM támogat.

Pályázók köre: Hajléktalan emberek és segítőik.

A résztvevő hajléktalan embernek vállalnia kell, hogy együttműködik szociális munkásával és az Alapítvánnyal, valamint az adománygyűjtő kampányban (a kampányban való részvétel nem kötelező). A szociális segítő intenzív támogatást nyújt az ügyfélnek, beszámolókat és esetleírást küld az Alapítványnak, és részt vesz a pályázat keretében szervezett esetmegbeszélő csoportokon.

Díjazás: A segítő számára havonta 10.000 Ft díjat fizetnek, külön díjazásért (40.000 Ft) életút interjút készíthet ügyfelével. A hajléktalan ember célja legfeljebb 150.000 Ft-tal támogatható.

Kiíró: Van Esély Alapítvány

Link: http://vanesely.hu/contents/index.php

« Vissza
Naptár

          Az EFOP 1.4.1-15 Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása című projektet megvalósító szervezetek

          

                         A Gyerekesély projekt korábbi időszakainak megvalósító szervezetei

  

A MÁLTAI GYEREKESÉLY PROGRAMRÓL

A Szeretetszolgálat 2010 őszén kapott felkérést, hogy kapcsolódjon be a térségi Gyerekesély projekteket kiemelt kísérő program munkájába, amelynek az utóbbi években az volt a feladata, hogy támogassa és végigkísérje a 2012-ben pályázó kistérségek projektjeinek előkészítését és megvalósítását. Az MMSZ felelősségi körébe nyolc kistérség tartozott, az ország három régiójából: az Abaúj-Hegyközi, a Bodrogközi, az Encsi (Észak-magyarországi régió); a Fehérgyarmati, a Vásárosnaményi (Észak-alföldi régió); valamint a Barcsi, a Kadarkúti és a Sellyei (Dél-dunántúli régió) s az ezekben található 238 településen kb. 180 ezer ember él, köztük több mint 40 ezer gyermek. 2016-tól 31 járás kísérésébe fogott a Szeretetszolgálat partnereivel, ahol több mint 700 településen mintegy 1 millió lakos él, akik közül csaknem 200 ezer gyerek.

Kistérségi Gyerekesélyek 2015 ©
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Program
Telefonszám: +36 1 391-4750                                  
E-mail: gyerekesely@maltai.hu
Cím: 1125 Bp. Szarvas Gábor út 58-60. 
                                                                A TÁMOP-5.2.1-12/1-2012-0001, Gyerekesély program
                                                   keretében létrejött oldal, melyet az EFOP-1.4.1-15-2016-00001
                                         Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása projekt működtet.  
                        Korábbi honlapunk a https://sites.google.com/site/523help/ oldalon érhető el.