2018-08-02

Beküldési feltételek:

Kérjük, hogy az általad készített rajz hátoldalára tüntesd fel a pályamunka címét és a pályázó adatait: név, életkor, email cím, postacím (ez is szükséges, hogy a részvételért járó ajándékot postázni tudjuk). A versek illetve novellák esetén szintén tüntesd fel külön oldalra a pályamunka címét és a pályázó adatait: név, életkor, email cím, postacím (ez is szükséges, hogy a részvételért járó ajándékot postázni tudjuk).

  1. kategória 6-9 éves pályázók rajz
  2. kategória 6-9 éves pályázók novella / vers
  3. kategória 10-14 éves pályázók rajz
  4. kategória 10-14 éves pályázók novella / vers

Elbírálás: A pályázatok első három helyezettjének kiválasztását a Rex Alapítvány munkatársai végzik. Ezen kívül a pályaműveket feltöltjük facebook oldalunkra ahol a közönség szavazatai alapján minden kategóriában hirdetünk egy közönségdíjast is! A facebookon augusztus 21-e reggel 9:00 órától lehet majd szavazni, egészen augusztus 31-én, 24:00-ig.

Pályázók köre: 6-14 éves gyerekek.

Díjazás: Mind a négy kategóriában hirdetünk 1. 2. és 3. helyezettet! Az 1. helyezett az ajándékcsomagon kívül egy osztálylátogatást nyer a Rex Alapítvány Állatszigetére. A látogatás alkalmával az osztályt körbevezetjük az állatsziget különböző egységein. Ezen kívül az 1., 2. és 3. helyezet is ajándékcsomagot és oklevelet is kap. Közönségdíj: Mind a négy kategóriában hirdetünk közönség díjasokat is! Minden résztvevőnek, aki pályázati anyagot nyújt be, kis ajándékkal kedveskedünk!

Kiíró: Rex Alapítvány

Link: http://rex.hu/NYARI-RAJZPALYAZAT-GYEREKEKNEK-A-KOBOR-ALLATOKERT

 

« Vissza
Naptár

          Az EFOP 1.4.1-15 Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása című projektet megvalósító szervezetek

          

                         A Gyerekesély projekt korábbi időszakainak megvalósító szervezetei

  

A MÁLTAI GYEREKESÉLY PROGRAMRÓL

A Szeretetszolgálat 2010 őszén kapott felkérést, hogy kapcsolódjon be a térségi Gyerekesély projekteket kiemelt kísérő program munkájába, amelynek az utóbbi években az volt a feladata, hogy támogassa és végigkísérje a 2012-ben pályázó kistérségek projektjeinek előkészítését és megvalósítását. Az MMSZ felelősségi körébe nyolc kistérség tartozott, az ország három régiójából: az Abaúj-Hegyközi, a Bodrogközi, az Encsi (Észak-magyarországi régió); a Fehérgyarmati, a Vásárosnaményi (Észak-alföldi régió); valamint a Barcsi, a Kadarkúti és a Sellyei (Dél-dunántúli régió) s az ezekben található 238 településen kb. 180 ezer ember él, köztük több mint 40 ezer gyermek. 2016-tól 31 járás kísérésébe fogott a Szeretetszolgálat partnereivel, ahol több mint 700 településen mintegy 1 millió lakos él, akik közül csaknem 200 ezer gyerek.

Kistérségi Gyerekesélyek 2015 ©
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Program
Telefonszám: +36 1 391-4750                                  
E-mail: gyerekesely@maltai.hu
Cím: 1125 Bp. Szarvas Gábor út 58-60. 
                                                                A TÁMOP-5.2.1-12/1-2012-0001, Gyerekesély program
                                                   keretében létrejött oldal, melyet az EFOP-1.4.1-15-2016-00001
                                         Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása projekt működtet.  
                        Korábbi honlapunk a https://sites.google.com/site/523help/ oldalon érhető el.