2018-08-02

A feltételeknek megfelel bármely olyan fotó, amely egy, az Európai Unió által finanszírozott projektet mutat be az Európai Unió valamely tagállamában vagy valamely tagjelölt országban vagy potenciális tagjelölt országban. A pályázható fotópárok száma nincs meghatározva.

Pályázók köre: A pályázatban részt vehet bármely EU tagállam állandó lakosa vagy előcsatlakozási támogatásban részesülő ország (Albánia, Bosznia és Hercegovina, a Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság, Koszovó1, Montenegró, Szerbia és Törökország) lakosa. Kizártak a pályázaton való részvételből a pályázat szervezőjének, a szervező anya- vagy leányvállalatainak vagy kapcsolt vállalkozásainak munkavállalói és azok közvetlen hozzátartozói, valamint bármely más, a jelen pályázattal kapcsolatban levő személyek. Lásd a Pályázati feltételek 4. pontját. 18 éves vagy annál idősebb pályázók nevezhetnek.

A nevezési időszak: A pályázatra a 2018. április 23-tól 2018. augusztus 31. napján 23:59 percig (közép-európai időzóna, nyári időszámítás) tartó időszakban nyújthatók be pályaművek.

Díjak: A kiválasztott 30 fotó egy olyan fotókiállítás részét képezi majd, amely végig utazza majd Európát, és az Európai Bizottság csatornáin (honlapján, közösségi médiáin) keresztül nyilvánosságot szerezhet.

Kiíró: Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága

Link: http://ec.europa.eu/regional_policy/hu/policy/communication/euinmyregion/photo_contest/

« Vissza
Naptár

           Jelenlegi projektmegvalósító szervezetek

          

                          Korábbi időszak projektmegvalósító szervezetei

  

A MÁLTAI GYEREKESÉLY PROGRAMRÓL

A Szeretetszolgálat 2010 őszén kapott felkérést, hogy kapcsolódjon be a térségi Gyerekesély projekteket kiemelt kísérő program munkájába, amelynek az utóbbi években az volt a feladata, hogy támogassa és végigkísérje a 2012-ben pályázó kistérségek projektjeinek előkészítését és megvalósítását. Az MMSZ felelősségi körébe nyolc kistérség tartozott, az ország három régiójából: az Abaúj-Hegyközi, a Bodrogközi, az Encsi (Észak-magyarországi régió); a Fehérgyarmati, a Vásárosnaményi (Észak-alföldi régió); valamint a Barcsi, a Kadarkúti és a Sellyei (Dél-dunántúli régió) s az ezekben található 238 településen kb. 180 ezer ember él, köztük több mint 40 ezer gyermek. 2016-tól 31 járás kísérésébe fogott a Szeretetszolgálat partnereivel, ahol több mint 700 településen mintegy 1 millió lakos él, akik közül csaknem 200 ezer gyerek.

Kistérségi Gyerekesélyek 2015 ©
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Program
Telefonszám: +36 1 391-4750                                  
E-mail: gyerekesely@maltai.hu
Cím: 1125 Bp. Szarvas Gábor út 58-60. 
                                                                A TÁMOP-5.2.1-12/1-2012-0001, Gyerekesély program
                                                   keretében létrejött oldal, melyet az EFOP-1.4.1-15-2016-00001
                                         Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása projekt működtet.  
                        Korábbi honlapunk a https://sites.google.com/site/523help/ oldalon érhető el.