2018-09-02

Tartalom: A HáziPatika.com 2018. Egészség hőseit keresi, akik munkájuk mellett is sokat tesznek a lakosság egészségéért. Az alábbi 6 kategóriában lehet jelentkezni a pályázatra: orvos; egészségügyi szakember; páciens/szószóló; innovátor; új generáció; híresség.

Az egészségügyi szakember, páciens/szószóló, innovátor és új generáció kategóriákban 2-8 személyes csapatok is pályázhatnak, azonban csapatpályázat esetén meg kell jelölni egy projekt vagy csapatvezetőt, akinek a neve alatt a pályázás megvalósul, akivel a Central Média kapcsolatot tarthat, és aki jogosult lesz a csapat nevében a nyeremény átvételére nyertesség esetén.

Jelentkezni és jelölést leadni a Házipatika.com Egészség hősök aloldalán lehet: https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/egeszseghosok, mely a HáziPatika.com Egészség hősök rovatból elérhető. A weboldal látogató a jelentkezési felületre jutva két opció közül választhat: jelentkezik a pályázatra, vagy meghívás útján javasolja valakinek, hogy jelentkezzen a pályázatra (továbbiakban: jelölés). Amennyiben saját maga jelentkezik a Pályázatra, a kategória kiválasztása után a nevezőlap felületen meg kell adnia nevét, email címét, telefonszámát, tevékenységének vagy projektjének leírását, opcionálisan munkahelyét és foglalkozását. Csatolmány is feltölthető hosszabb anyag vagy projekt bemutatásánál.

A beérkező pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, és minden kategóriában eldönti, hogy ki legyen a szakmai díj nyertese, kivéve a híresség kategóriát, melyre a közönség szavazhat. A zsűri olyan pályázatokat díjaz, amelyek alapvetően nem profilorientáltak, és a pályázó(k) lehetőségeihez képest várható társadalmi vagy szociális hatásokat veszi figyelembe. A zsűri a döntését nem köteles indokolni.

Pályázók köre: Pályázhat minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárságú természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Pályázatból történő kizárás bármely feltétele

Nyeremények:
A pályázaton 5 db szakmai díj és 6 db közönségdíj kerül átadásra.
A szakmai díjazottak nyereménye: 200 000 Ft, azaz kétszázezer forint, és egy Béres Egészségcsomag.
A közönségdíjas nyertesek nyereménye egy Béres egészségcsomag és egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás voucher a hévízi Hotel Európa fit****superior szállodába. A voucher tartalmazza: szállás 2 fő részére, 2 éjszakára superior kétágyas szobában, élményfürdő használattal, félpanziós ellátással.

Kiíró: HáziPatika.com

Link:

https://www.hazipatika.com/egeszseghosok/palyazati-szabalyzat/

« Vissza
Naptár

          Az EFOP 1.4.1-15 Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása című projektet megvalósító szervezetek

          

                         A Gyerekesély projekt korábbi időszakainak megvalósító szervezetei

  

A MÁLTAI GYEREKESÉLY PROGRAMRÓL

A Szeretetszolgálat 2010 őszén kapott felkérést, hogy kapcsolódjon be a térségi Gyerekesély projekteket kiemelt kísérő program munkájába, amelynek az utóbbi években az volt a feladata, hogy támogassa és végigkísérje a 2012-ben pályázó kistérségek projektjeinek előkészítését és megvalósítását. Az MMSZ felelősségi körébe nyolc kistérség tartozott, az ország három régiójából: az Abaúj-Hegyközi, a Bodrogközi, az Encsi (Észak-magyarországi régió); a Fehérgyarmati, a Vásárosnaményi (Észak-alföldi régió); valamint a Barcsi, a Kadarkúti és a Sellyei (Dél-dunántúli régió) s az ezekben található 238 településen kb. 180 ezer ember él, köztük több mint 40 ezer gyermek. 2016-tól 31 járás kísérésébe fogott a Szeretetszolgálat partnereivel, ahol több mint 700 településen mintegy 1 millió lakos él, akik közül csaknem 200 ezer gyerek.

Kistérségi Gyerekesélyek 2015 ©
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Program
Telefonszám: +36 1 391-4750                                  
E-mail: gyerekesely@maltai.hu
Cím: 1125 Bp. Szarvas Gábor út 58-60. 
                                                                A TÁMOP-5.2.1-12/1-2012-0001, Gyerekesély program
                                                   keretében létrejött oldal, melyet az EFOP-1.4.1-15-2016-00001
                                         Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása projekt működtet.  
                        Korábbi honlapunk a https://sites.google.com/site/523help/ oldalon érhető el.