2018-09-03

A rajzpályázatok beküldésének módja: A képeket becsomagolva, „Lehetetlen nincs” jeligével felcímkézve, a pályázati adatlap kitöltésével együtt kérjük eljuttatni az SZGYF központi épületébe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, Társadalmi Kapcsolatok Osztálya. Cím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49. II/224.

A kisfilm pályázatok beküldésének módja: A pályázók a mov, mp4 vagy avi formátumban elkészült videók internetes linkjét küldjék el a tarsadalmi.kapcsolatok@szgyf.gov.hu e-mail címre. Nevezési díj nincs!

A pályaművek kritériumai (rajz): Alkotónként maximum 2 db, szabályos A3-as méretű, kézzel készített festménnyel (olaj, akvarell, akril) vagy grafikával (ceruza-, szén-, kréta-, tollrajz) lehet pályázni, amely a pályázónak a megadott témáról alkotott felfogását, gondolatait, ötleteit fejezik ki.

A pályaművek kritériumai (kisfilm): Alkotóként legfeljebb 1 db, maximum 2 perces videókkal lehet pályázni. A mov, mp4 vagy avi formátumban elkészült kisfilmek internetes linkjeit a tarsadalmi.kapcsolatok@szgyf.gov.hu e-mail címre várjuk.

Kik pályázhatnak?

Gyermekvédelmi szakellátásban élő 5 és 25 év közötti gyermekek és fiatal felnőttek az ország bármely területéről jelentkezhetnek.

Kategóriák (rajz)

  1. 5-11 éves korosztály
  2. 12-18 éves korosztály
  3. 19-25 éves korosztály

Kategóriák (videó)

  1. 10-25 éves korosztály

Kiíró: Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság

Link: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/szocialis-ugyekert-es-tarsadalmi-felzarkozasert-felelos-allamtitkarsag/hirek/lehetetlen-nincs-fiatalok-alkotasait-varjak-a-gyermekvedelemrol

« Vissza
Naptár

           Jelenlegi projektmegvalósító szervezetek

          

                          Korábbi időszak projektmegvalósító szervezetei

  

A MÁLTAI GYEREKESÉLY PROGRAMRÓL

A Szeretetszolgálat 2010 őszén kapott felkérést, hogy kapcsolódjon be a térségi Gyerekesély projekteket kiemelt kísérő program munkájába, amelynek az utóbbi években az volt a feladata, hogy támogassa és végigkísérje a 2012-ben pályázó kistérségek projektjeinek előkészítését és megvalósítását. Az MMSZ felelősségi körébe nyolc kistérség tartozott, az ország három régiójából: az Abaúj-Hegyközi, a Bodrogközi, az Encsi (Észak-magyarországi régió); a Fehérgyarmati, a Vásárosnaményi (Észak-alföldi régió); valamint a Barcsi, a Kadarkúti és a Sellyei (Dél-dunántúli régió) s az ezekben található 238 településen kb. 180 ezer ember él, köztük több mint 40 ezer gyermek. 2016-tól 31 járás kísérésébe fogott a Szeretetszolgálat partnereivel, ahol több mint 700 településen mintegy 1 millió lakos él, akik közül csaknem 200 ezer gyerek.

Kistérségi Gyerekesélyek 2015 ©
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Program
Telefonszám: +36 1 391-4750                                  
E-mail: gyerekesely@maltai.hu
Cím: 1125 Bp. Szarvas Gábor út 58-60. 
                                                                A TÁMOP-5.2.1-12/1-2012-0001, Gyerekesély program
                                                   keretében létrejött oldal, melyet az EFOP-1.4.1-15-2016-00001
                                         Integrált gyermekprogramok szakmai támogatása projekt működtet.  
                        Korábbi honlapunk a https://sites.google.com/site/523help/ oldalon érhető el.